Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Denne cookiepolitik er udarbejdet af VGP med henblik på at informere dig som besøgende om, hvilke oplysninger vi indsamler via vores hjemmesides cookies, og hvordan du kan få indflydelse på, hvilke informationer vi indsamler.

Hvad er cookies?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter virksomhederne i det følgende afsnit.


VGP anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics

Google Analytics indsamler oplysninger anonymt. Det rapporterer hjemmesidens tendenser uden at identificere individuelle besøgende. Google Analytics er et webanalyse værktøj, der hjælper webstedsejere at forstå, hvordan de besøgende engagere sig med deres hjemmeside. Dette er for at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. 

Poptin

Poptin er et plugin vi benytter os af til vores nyhedsbrevs pop-up vindue. Vi sender vores nyhedsbreve ud via Mailchimp, og Poptin er således koblet sammen med Mailchimp, så man kan tilmelde sig direkte på vores hjemmeside.

 

Poptin bruger forskellige cookies til bl.a. at registrere, at du fjerner pop-up vinduet, så du ikke får den samme pop-up flere gange i samme session, og derudover til at registrere hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet før, at du ikke får muligheden igen.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder en af vores kontaktformularer.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Hvis du udfylder vores ”erhvervskunde” formular indsamles endvidere din virksomheds navn, adresse, CVR-nummer, post nr. og by samt din stilling ved virksomheden. Det vil være i forbindelse med udfyldelse af vores formularer.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og optimere brugeroplevelsen for dig på sitet.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

 

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender en databehandler i forbindelse med vores almindelige administration af vores ydelser, som hostes uden for EU/EØS. Derfor vil personoplysninger om dig også blive behandlet hos vores databehandler uden for EU/EØS, men udelukkende efter instruks fra os.

 

Vi vil i visse situationer såsom ovennævnte i forbindelse med behandlingen af personoplysninger overføre oplysningerne til tredjelande uden for EU/EØS. Det drejer sig om USA, der af EU-Kommissionen er karakteriseret som usikre tredjelande.

 

Vi overfører kun persondataoplysninger til virksomheder i usikre tredjelande, der har stillet de nødvendige garantier for, at modtagerens niveau for persondatabeskyttelse er i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og gældende lovgivning. I modsat fald indhentes dit udtrykkelige samtykke til overførslen.

 

Overførslerne sker på grundlag af EU-U.S. Privacy Shield, jf. persondataforordningen artikel 46.

 

Mere information om disse garantier findes her: https://www.privacyshield.gov/list, og du kan også kontakt VGP CAPITAL, såfremt du vil have en kopi af de garantier, som er stillet af vores databehandlere.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@vgp.capital. Vi behandler og svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned, efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt.

Du kan i øvrigt læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du kan finde her eller på datatilsynet.dk.

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet, som har følgende kontaktoplysninger:

 

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Telefonnr.: 33193200

Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

  

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

VGP CAPITAL ApS
Kobbelvænget 74

2700 Brønshøj
Telefon: +45 30953262

Email: info@vgp.capital

 

 

Har du lyst til at høre nærmere om vores investeringsmuligheder?

KOntakt os

KONTAKT

Mail:

info@vgpcapital.dk

TLF:

+45 30 95 32 62

VGP CAPITAL ApS

Store Kongensgade 81C, 1264 København K

Åbningstider : 08.00 - 16.00

CVR nr. : 39338483

 

Kontakt os

KONTAKT

Mail:

info@vgpcapital.dk

Tlf:

+45 30 95 32 62

VGP CAPITAL ApS

Store Kongensgade 81C, 1264 København K

Åbningstider: 08.00 - 16.00

CVR : 39338483