• Den republikanske leder, McCarthy, er fortaler for Blockchain: Kevin McCarthy, den republikanske leder af repræsentanternes hus i USA, vil undersøge om blockchains kan gøre den amerikanske regering mere efficient og transparent. McCarthy er citeret for at sige at blockchains revolutionerer sikkerheden i den finansielle industri og at det kan hjælpe med at transformere “the transparency of our own legislative process”.
  • Mark Faber har købt Bitcoin: Mark Faber, der er en 73-årig legendarisk investor, som bedst er kendt for at forudsige aktiemarked crashet i 1987 har købt Bitcoin her i februar. Faber har før udtalt sig meget negativt om Bitcoin og andre kryptoaktiver, men har nu bl.a. sagt at han er imponeret over de tekniske grafer af Bitcoin (læs; han tror der er en stor upside forude), samt at unge læsere af hans nyhedsbreve har opfordret ham til at købe det længe, og sidst men ikke mindst at: “It’s not certain, but possible, that Bitcoin will be the standard for money transfers.” 
  • Investeringsselskab lancerer blockchain ETF på London Stock Exchange: Invesco, der er et amerikansk-baseret investeringsselskab har lanceret en blockchain exchange-traded fund (ETF) på Londons aktiebørs. ETF’en vil som udgangspunkt målrette sig mod at være diversificeret i 48 virksomheder der er involveret i blockchain teknologi.
  • Fidelity’s Digital Asset Platform går live med udvalgte kunder: Fidelity Digital Assets, som er den digitale aktivers afdeling af Fidelity, der er en gigant indenfor finansielle services i USA, er nu live med deres platform for digitale aktiver, dog for udvalgte kunder i første omgang. I samme tweet hvor de annoncerede ovenstående skrev de også, at deres services er fokuseret på behovene fra “hedge funds, family offices, pensions, endowments and other institutional investors”. Jo flere alternativer der kommer for institutionelle investorer at blive eksponeret, des bedre er det for hele markedet. Det forventes, at det næste bull run bl.a. skydes i gang af penge fra institutionelle investorer.