• Elon Musk mener Bitcoins opbygning er genial: Elon Musk deltog i en podcast med ARK Invest i tirsdags, hvor han bl.a. blev spurgt om hans holdning til kryptoaktiver. Til dette udtalte han, at papirpenge helt klart forsvinder og at krypto er en langt bedre måde at overføre værdi til hinanden, end et stykke papir. Han sagde også, at han synes Bitcoin opbygningen er genial, og at han også kan se mange positive egenskaber ved Ethereum, og måske nogle andre. Han fik også nævnt, at han ejer en smule Bitcoin. Dette er altså et massivt skulderklap og blåstempling af hele industrien fra en af verdens største tech iværksættere.
  • Mark Zuckerberg udtaler sig om Facebooks foreløbige planer med blockchain: Mark Zuckerberg udtalte i den forgange uge, at et sted han kunne se Facebook bruge blockchain er at tildele adgang til forskellige services: “So, replacing the notion of what we have with Facebook Connect with something that is truly distributed”. Facebook Connect er den her funktion med at du kan “logge ind med Facebook” på alle mulige andre steder end Facebook. Denne funktion overvejer Zuckerberg og hans team altså at putte på en blockchain og gøre den helt decentraliseret, for at øge sikkerheden af beskyttelsen af vores koder. Som vi skrev i rapporten for uge 6, så har Facebook opkøbt Chainspace, så det er ikke overraskende, at de nu sætter skub i deres udvikling af produkter og services indenfor denne teknologi. Zuckerberg udtalte også, at han på nuværende tidspunkt ikke har fundet ud af hvordan, men at de arbejder på det. Det faktum, at Facebooks CEO offentligt er ude at anerkende fordelene, men også forholder sig til ulemperne ved denne teknologi, er igen et stort skridt for blåstemplingen og mainstream adoptionen af denne industri.
  • Samsung Galaxy S10 vil indeholde private key opbevaring: Samsung Galaxy S10 vil inkludere en form for private key opbevaring i deres nye modeller. Mens dette er positivt ift. at endnu en stor virksomhed tænker krypto med ind i deres produkter, så vil vi klart fraråde at gøre brug af alternativer som dette endnu.
  • Millennial investorer stoler mere på kryptobørser end aktiebørser: Et nyt studie fra en af verdens største investeringsplatforme, eToro, der både tilbyder handel indenfor de traditionelle investeringsmarkeder, men også tilbyder køb og salg af krypto, viser at 43% af Millenials (folk fødte i ’80’erne og 90’erne) har mindre tillid til det traditionelle aktie marked, mens de har mere tillid til krypto handelsbørser. 93% af de millennials der allerede handler med kryptoaktiver udtalte, at de ville investere mere i digitale aktiver, hvis traditionelle institutioner tilbød denne mulighed. Samtidig sagde 71% af de Millennials der på nuværende tidspunkt ikke handler med kryptoaktiver, at de ville begynde hvis det blev tilbudt af konventionelle institutioner. Dette understreger altså behovet for regulerede krypto produkter som er på vej til industrien, og data som disse viser også, at når først disse produkter går live, så har vi en stor skare af købere klar til at entrere markedet.