• 70% ved ikke hvad en kryptovaluta er: Et nyligt studie lavet af Financial Conduct Authority (FCA), der er en tilsynsmyndighed i England, viser at mere end 70% ikke ved hvad en kryptovaluta er, og kun 3% af respondenterne nogensinde har købt et digitalt aktiv. Rapporter som denne viser, at vi stadig er i den indledende fase af denne industris udvikling og implementering, og der stadig er et stykke vej til mainstream adoption. Dette er meget positive tal for os, da det understreger hvor tidligt vi er inde at investere i diverse interessante projekter, og hvor stor en upside vi har forude, i takt med at flere og flere begynder at handle med det.
  • eToro lancerer krypto services i 31 stater i USA: eToro, der er en handelsplatform der havde en samlet trading volume på over $1 billion sidste år, og som bl.a. sponserer flere fodboldklubber i England mv. har annonceret at de lancerer handel med mere end 13 kryptoaktiver til 31 stater i USA. eToro markedsfører sig massivt i Europa på, at de tilbyder handel med bl.a. Bitcoin og de har mere end 10 millioner registrerede brugere og er altså en kæmpe spiller, som alt andet lige vil øge muligheden for handel med krypto i USA, da det forventes, at de ligeledes vil markedsføre derovre, som de gør i Europa.
  • Ruslands største parti indfører blockchain baseret E-voting: United Russia, der er det største parti i Rusland med mere end 74% har lanceret en blockchain-baseret platform for elektroniske afstemninger. Før man ved nærmere om hvilken slags blockchain der er tale om kan man ikke spekulere i om det kan afhjælpe udfordringerne med valgsvindel som der har været i Rusland, men hvis det laves på en ordentlig måde kan det. 
  • Månedlige udviklere faldt kun 4% fra januar 2018 til januar 2019: Mens krypto markederne fra januar 2018 til januar 2019 faldt med mere end 80%, så faldt antallet af månedlige udviklere kun med 4%. Tallene stammer fra en stor rapport om udvikler aktivitet i krypto som er udgivet af Electric Capital. Rapporten viser også, at antallet af udviklere på offentlige coins er fordoblet fra januar 2017 til januar 2019. Data som dette understreger igen, at det fundamentale i kryptomarkederne ikke ændrer sig, og der stadig udvikles og forbedres en masse. Priser på diverse kryptoaktiver er et udtryk for markedscyklusser og markedspsykologi, mens det fundamentale fortsat forbedres og udvikles. Det er kun et spørgsmål om tid før dette igen afspejler sig i prisen.