• Facebooks Calibra wallet er mindst ligeså vigtig som Libra-valutaen: Mens medierne og politikkerne er fokuserede Libra-valutaen, som vi beskrev i sidste uge til at være den globale valuta udstedt af en forening af store virksomheder, så vil vi nu rette fokus mod Calibra Wallet, som er Facebooks eget produkt og skal være en af mange wallets der kan understøtte Libra valutaen. Grunden til Calibra Wallet er interessant, er at den med tiden sandsynligvis vil indeholde flere aktiver end blot Libra, som fx Bitcoin, Ethereum og mange andre kryptoaktiver. Med tiden, hvor vi finder ud af at tokenize flere og flere ting (vi tror på, at de fleste aktier, obligationer, valutaer og andre råvarer vil blive tokenized, altså der vil blive lavet et digitalt aktiv der repræsenterer det givne aktiv), så vil Calibra spille en større og større rolle som en central wallet for de fleste måder at opbevare sine værdier på. Facebook har altså potentialet til at skabe en grænseløs, digital identitet for folk (hvis man heri har sine aktiver, og sammenkobler alt dette med de oplysninger de også har på en fra Facebook, Instagram osv.), og de skriver også i deres whitepaper at de ønsker netop dette: “An additional goal of the association is to develop and promote an open identity standard. We believe that decentralized and portable digital identity is a prerequisite to financial inclusion and competition.” Facebook har alle dage stræbet højt i deres ambitioner og forretningsplaner, og denne gang er ikke anderledes. Hvis dette succesfuldt bliver implementeret, og bliver globalt anerkendt, så kunne man forestille sig en fremtid hvor denne wallet ville være nok identifikation i hele verden, i stedet for eksempelvis et fysisk pas.
  • Coinbase var nede i onsdags: Coinbase, der er en af de største og nemmeste kryptobørser at benytte sig af, især som nybegynder, var i onsdags nede på både der hjemmeside samt deres API services. Dette skete samtidig med at Bitcoin droppede $1.700 på under 15 minutter.
  • Square cash udvider Bitcoin anvendelse: Square Cash, der er det amerikanske svar på MobilePay har i lang tid haft muligheden for at købe og sælge Bitcoin. De har nu udvidet Bitcoin anvendelsen til at man også kan overføre Bitcoin til deres wallet, hvilket altså kan medfører en større anvendelse af Square Cash appen som wallet for amerikaneres Bitcoin beholdninger.
  • Malta vil registrere lejekontrakter på Blockchain: Joseph Muscat, der er statsminister på Malta, har sagt at alle lejekontrakter i Malta vil blive registreret på en blockchain. Han udtaler, at den nye leje lovgivning er godkendt af kabinettet efter en lang beslutningsperiode. Dette nye tiltag er lavet for at øge sikkerheden, undgå dokumentforfalskning, og sikrer også at kun autoriserede personer kan tilgå registrene.