• Facebooks kryptovaluta forventes at gå live i starten af 2020: Rygterne lyder på at GlobalCoin, som kryptovalutaen internt i Facebook eftersigende bliver omtalt som, skal påbegynde tests i slutningen af dette år, og altså være klar til at blive rullet ud i starten af 2020. Ifølge rygterne har Mark Zuckerberg og Bank of England guvernøren Mark Carney mødtes for at diskutere de muligheder og risiko der er ifbm. at udstede en valuta, og Facebook har også søgt rådgivning hos ansatte fra US Treasury.
  • Coinbase lader ‘merchants’ (købmænd) tage i mod betalinger i USDC stablecoin: Coinbase står delvist bag USDC stablecoin (altså en coin der har en 1:1 værdi med dollaren), der er blevet den anden største stablecoin ganske få måneder efter den er gået live. Deres selskab, Coinbase Commerce, der laver samarbejdsaftaler med diverse butikker og købmænd om at kunne tage imod betalinger i krypto, har netop sørget for systemet kan supportere betalinger med USDC. Dette betyder, at forretninger kan tage imod betalinger i USDC fra kunder i få minutter og med 0 transaktionsomkostninger. Dette er et angreb på etablerede betalingssystemer såsom VISA, MasterCard og PayPal, da de ingen fees tager og ikke er begrænset af landegrænser eller involveringen af banker i betalingen.
  • SEC udskyder beslutning om Bitcoin ETF: U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) har igen udsat en beslutning vedr. VanEck/SolidX ETF ansøgning. Der er generelt flere ansøgere om buddet om at få den første regulerede Bitcoin ETF i USA, og SEC tager deres tid til at undersøge ansøgningerne til bunds. Den næste deadline for SEC til at lave en beslutning er den 19. august 2019, hvorefter de kan udskyde den én gang til før den endelige deadline den 18. Oktober 2019, hvor den enten skal godkendes eller afvises.