• PayPal, VISA, MasterCard, eBay og Stripe trækker sig fra Libra samarbejdet: Den forgangne uge har budt på hårdt pres fra regulatorer og politikkere, specielt i USA, hvor der er blevet sendt breve direkte til direktørerne af bl.a. VISA og MasterCard om, at de skal trække sig fra Libra samarbejdet. Før dette havde PayPal af egen fri vilje trukket sig, og ugen er endt ud i at både MasterCard, VISA, eBay, Stripe og Mercado Pago har trukket sig fra Libra samarbejdet. Dette kommer samtidig med, at Mark Zuckerberg er blevet kaldt foran kongressen til at give vidnesudsagn vedr. netop Libra. Presset på Libra foreningen har altså aldrig været større, og de virksomheder der har forladt samarbejdet er store spillere og det er derfor et stort slag for projektet. Det er bestemt en mulighed, at Libra aldrig bliver en realitet. De seneste ugers begivenheder illustrerer forskellen mellem et fuldt, decentraliseret netværk såsom Bitcoin og et semi-centraliseret projekt som Libra. Der er ikke nogen Bitcoin direktører du kan hive foran kongressen til at svare på spørgsmål, ikke nogle samarbejdspartnere eller organisationer du kan presse. Bitcoin kan ikke stoppes af lovgivere og politikkere, men det kan projekter som Libra. 
  • Bitcoin bliver vigtigere i Hong Kong og Indien: Hong Kong og Indien er to lande hvor borgere har fået frosset deres penge på bank kontoer. I Hong Kong er der lang kø til hæveautomater, hvor de fleste er ude af drift eller ikke har flere penge i sig. I følge Goldman Sachs er næsten $4 mia. blevet rykket fra Hong Kong til Singapore, hvilket fortæller noget om størrelsen af den kapitalflugt der finder sted. Data indikerer ligeledes, at handelsvolumen for Bitcoin er steget drastisk i landet, hvor den sidste uge ramte det højeste punkt nogensinde, hvilket også fortæller, at flere borgere der kender til Bitcoin vælger at placere deres værdier i det decentraliserede aktiv fremfor at lade dem blive i landet. Situationen i Hong Kong er meget kompleks, og er ikke den samme som situationen i Indien, men også her har borgere fået frosset deres aktiver på deres bank konto. Banken, Punjab Mumbai Co-operative Bank (PMC), er en af landets største banker, og den var tæt på at kollapse forrige uge, da en af bankens debitorer gik konkurs. Da denne debitor stod for to-tredjedele af bankens udlån medførte det et kæmpe pres på banken, og da offentligheden fik kendskab til dette medførte det bekymringer omkring banken solvens. Dette medførte et bank-run (altså folk prøver at få deres penge ud af banken) hvilket førte til at banken satte en meget lille hævegrænse, som skal afhjælpe at folk ikke kan trække deres penge ud af banken. Selvom det fra bankens synspunkt giver god mening at gøre dette, for at undgå at blive insolvent, så er der nu tusinder af Indiske borgere hvis aktiver er blevet frosset eller beslaglagt. Dette er naturligvis ikke en ideel situation, og endnu engang beviser dette behovet for en decentraliseret valuta, hvor ens værdier ikke kan beslaglægges.
  • QuadrigaCX afdøde direktørs kone hoster op med $9 mio.: QuadrigaCX, som var en kryptobørs der tidligere i år var involveret i en kontroversiel sag, hvor ejeren døde og børsen herefter måtte meddele, at ikke havde adgang til deres cold wallets mere (dvs. til kundernes penge). Sagen har siden da kørt, og i sidste uge annoncerede Jennifer Robertson, som var gift med den afdøde stifter af QuadrigaCX, Gerald Cotten, at hun overfører $9 mio. til EY Canada, som er står for at håndtere konkursboet. Robertson har udtalt at hun siden mandens død har gjort alt hvad hun kunne for at hjælpe med at få pengene tilbage til kunderne, og at hun derfor frivilligt nu vil give størstedelen af hendes aktiver til konkursboet, og dermed til de brugere som har mistet penge.