• Wyoming lovforslag vil lave klare bank regler og tilladelser: Wyoming kan snart blive den første stat i USA der kan tilbyde klare bank regler og tilladelser for kryptoaktiver. Lovforslaget ved navn SF0125 blev introduceret til staten forrige fredag og vil, hvis den godkendes, klassificere digitale aktiver indenfor eksisterende love. Den vil også etablere et framework for banker til at tilbyde opbevaring af digitale aktiver, bestemme standarder for sådanne services og klargøre hvordan domstolene i Wyoming skal klassificere digitale aktiver m.m. Caitling Long, der er medstifter af Wyoming Blockchain Coalition udtaler at lovforslaget er et stort skridt fremad for staten, og at den kan medføre et boom for krypto startups og brugere.
  • Italien tager sit første skridt mod reguleringen af krypto: Det italienske senat komité har godkendt en lovændring vedrørende blockchain industri reguleringen. Lovændringen der hedder “Decreto semplificazioni” blev godkendt d. 23. januar og tilbyder bl.a. basale industri termer som distribueret ledger teknologi og smart contract definitioner. Dette er første skridt fra Italien ift. at sætte blockchain og krypto på dagsordenen i den politiske agenda.
  • Coinstar vil tage imod Bitcoin: Coinstar, hvis maskiner kan findes i over 20.000 supermarkeder i 4 forskellige lande (bl.a. USA), og som hjælper folk med at komme af med deres ekstra mønter, har annonceret planer om at lade folk konvertere deres kontanter til Bitcoin.
  • Galaxy Digital rejser $250 millioner for at kunne tilbyde lån til krypto selskaber: Galaxy Digital er efter sigende i gang med at rejse $250 millioner for at bygge en kredit fond, hvorigennem de kan tilbyde lån i U.S. Dollars til krypto selskaber der kæmper for overlevelse. Der er mange krypto selskaber der har likvide problemer som følge af det nedadgående marked, og hvis de herigennem kan få nemt adgang til likviditet er det godt for industrien (såfremt de projekter der låner penge ‘fortjener’ at overleve).