• Mærsk og IBM får aktører ind på deres platform: TradeLens, der er navnet på Mærsk og IBM’s blockchain platform, der skal afhjælpe supply chain i shipping industrien, har fået 2 store virksomheder til at blive en del af platformen. Der er tale om Mediterranean Shipping Company, den anden største shipping virksomhed efter Mærsk, og CMA-CGM, der er den fjerde største ift. container kapacitet. Ovennævnte aktører tilslutter sig således Asia’s Pacific International Lines, Zim Integrated Shipping Services og Mærsk Hamburg Süd, der allerede er en del af platformen. Sammenlagt har TradeLens altså næsten halvdelen af verdens container gods data.
  • Egypten fjerner bandlysning af krypto: Egypten ser ud til at løsne deres greb på krypto-industrien. Egypten bandlyste ellers alt krypto-relateret under islamisk lovgivning i 2018, men i takt med at nabolande er begyndt at udforske teknologien, ligesom markedet har modnet sig, så ser de ud til at løsne grebet nu.
  • New Zealandsk krypto virksomhed hacked til konkurs: Cryptopia Limited, som er en virksomhed fra New Zealand der havde en krypto handelsbørs med mere end 300.000 brugere har netop ansøgt om en konkursbegæring, efter hackere brød ind tidligere i år og stjal over $16 mio.
  • Irsk universitet tilbyder kandidatgrad i blockchain: Dublin City University har, i samarbejde med Technology Ireland ICT Skillnet, sat sig for at lave landet første kandidat program i blockchain teknologi. Med titlen “Master’s in Blockchain: Distributed Ledger Technologies”, vil kandidaten altså være fokuseret på at identificere og lære de kompetencer som er nødvendige for at begå sig som blockchain udvikler.