• A16z og Polychain investerer $25 million i kryptobetalings startup: Andreessen Horowitz (også kaldet A16z, early investor i Facebook, Skype, Twitter, Airbnb osv.) og venture capital selskabet Polychain Capital har investeret hhv. $15 mio og $10 mio i et kryptoaktiv-betalings startup ved nevn Celo. De har investeret dette i Celo’s tokens ved navn Celo Gold Tokens og fortsætter således deres eksponering til kryptoindustrien.
  • A16z laver strukturelle ændringer i organisationen: Det har været en travl uge for Andreeseen Horowitz, der tirsdag annoncerede, at alle deres 150 ansatte er blevet registreret hos SEC (Security & Exchange Comission) som finansielle rådgivere. Dette medfører bl.a. at de kan holde mange flere høj risiko aktiver (dvs. fx. krypto), hvor de førhen højest måtte have 20% eller mindre af de aktiver de håndterer til at være høj risiko grundet regulering. Dette medfører altså større frihed (bortset fra mere regulering) til Andreeseen Horowitz, og viser at det voksende venture capital firma i højere grad angriber Wall Street bankernes forretningsmodel som investeringsbanker. Eftersom Andreeseen Horowitz i høj grad er interesseret i – og investerer i – kryptoaktiver, kan de gå hen og blive en stor aktør i at bygge bro mellem den nuværende økonomi og kryptoverdenen, i fremtiden.
  • PayPal investerer i et digitalt identitets-fokuseret blockchain startup: For første gang nogensinde har PayPal investeret i et blockchain startup, der fokuserer på at gøre brug af teknologien til at give brugerne mere kontrol over deres digital identiteter. Virksomheden hedder Cambridge Blockchain, og investeringen kommer som en forlængelse af deres serie A funding runde, hvor de i maj 2018 fik samlet $7 millioner ind.
  • Globale blockchain apps vil generere $1,37 mia. i telekommunikation i 2024: Den globale markedsundersøgelses virksomhed, Research & Markets, er kommet med en rapport der hedder “Global Blockchain in Telecom Market Forecast up to 2024”, og som forudsiger at blockchain vil have en indvirkning på telecom industrien, som vil generere $1,37 mia. i 2024. Det svarer altså til en årlig stigning (CAGR) på 77,9% igennem den forudsagte periode.