• Mængden af Bitcoin salg på Square Cash App’en steg til $125 millioner sidste kvartal: Square Cash, som er USA’s svar på MobilePay, har gjort det nemt for deres kunder at købe Bitcoin. Man kan vælge direkte via app’en at gå ind at gøre det, eller man kan vælge en fast løsning hvor man køber for X antal dollars hver søndag. Dette er en nem måde for kunder i mindre beløber, løbende at blive eksponeret til Bitcoin, og har vist sig at være en stor succes. Siden lanceringen i første kvartal 2018 (altså i starten af det nedadgående marked, kendt som krypto-vinteren), har Square’s Bitcoin salg steget stødt hvert kvartal, og senest her i andet kvartal i 2019 har det virkelig taget fart, hvor de nu omsætter for $125 millioner udelukkende på Bitcoin salg. Det er platforme som bl.a. Square der ikke var tilstede under bull-markedet i 2017. Med massere af sådanne platforme til rådighed for nemt at komme ind i markedet til det kommende bull-marked, kan det kun blive nemmere for folk at komme med på vognen. Dette er et af flere eksempler på at infrastukturen er niveauer bedre end den var for 2 år siden.
  • Vi har en “inverted yield curve” for første gang siden 2007: For første gang siden 2007, lige før den finansielle krise, så vi i den forgangne uge en “inverted yield curve” på 2-års/10-års amerikanske statsobligationer. Dette betyder ganske kort, at den 2-årige statsobligation giver et bedre afkast end den 10-årige, og har siden 1956 indikeret hver eneste recession der har været, var på vej, med undtagelse af én. Dette er blot endnu et af mange datapunkter på, at vi nærmer os en ny lavkonjunktur. Argentina har kæmpe problemer og den argentiske peso taber terræn til dollaren, mens det argentinske aktiemarked var nede med 25% i sidste uge. Dette har bl.a. medført, at Bitcoin handles til en $1.000 premium i Argentina. Bitcoin var født under den sidste recession, og tiden vil vise hvordan den og resten af markedet vil klare sig under en global recession. Vores tese er at folk vil søge mod aktiver der ikke er korreleret til aktie-, obligations- og ejendomsmarkederne mv., som ikke er styret af central banker eller stater, og hvis stock-to-flow ratio med tiden bliver højere og højere. Og hvis institutioner og privat personer gør dette med blot 1-2% af deres samlede velstand, så vil kryptomarkedet se nye, uanede højder.
  • New Zealands skattekontor gør det lovligt at udbetale løn i krypto: New Zealands skattekontor, The Inland Revenue Department, har gjort det lovligt at modtage løn i kryptovalutaer og blive beskattet herefter. En ansat kan få udbetalt løn i kryptovalutaer så længe betalingen er for services der er lavet under en ansættelseskontrakt, at det er for et fast beløb og en fast del af deres aflønning. Selve kryptovalutaen skal kunne veksles til en FIAT valuta, og skal have det primære formål at agere som en valuta eller være fastgjort til prisen af en eller flere FIAT valutaer. Dette indikerer altså, at det primært omhandler stable coins, altså kryptoaktiver der er fastgjort til en FIAT valuta, som fx USDC, USDT, Dai, TUSD osv. på nuværende tidspunkt.
  • Samsung integrerer Bitcoin software til telefoner: Samsungs S10 modeller såvel som Note10 modellerne har fået inkluderet Bitcoin features til deres udviklings platform, SDK. Dette medfører at Android mobilerne kan linke blockchain adresser til deres Blockchain Keystore (altså Samsungs egen wallet), underskrive krypto transaktioner og checke deres Keystore status. Udover dette sender Samsung 17 decentraliserede applikationer (dApps) til dets Keystore, og er også ved at udvikle deres egen blockchain baseret på Ethereum. Virksomheden har før tilkendegivet interesse i at udstede deres eget token.