• Detail gigant, Carrefour, øger salg grundet blockchain tracking: Den franske detailkæde, Carrefour, har krediteret en del af deres seneste stigning i salg til brugen af blockchain teknologi. De bruger blockchain teknologi til at tracke kød, mælk og frugt fra farm til supermarked. Det er især i Kina det har været succesrigt, da brugerne i Kina er vant til at scanne deres produkter med fx QR koder mv.
  • Endnu en rapport viser, at krypto ikke er korreleret til andre aktiver: En ny rapport lavet af SFOX for maj viser, at krypto er tæt korreleret med hinanden ift. prisudvikling (dvs. de fleste kryptoaktiver følger Bitcoin), mens at Bitcoin fx. er negativt korreleret til S&P500 og guld. Dette er bemærkelsesværdigt, da dette er sket samtidig med, at Bitcoin er steget en masse i løbet af maj. Vi har altså her et ukorreleret aktiv, med en assymetrisk risiko profil, hvilket er sød musik i institutionelle investorers ører. Du kan se resultaterne her.
  • Tænketank presser på for udstedelse af en national kryptovaluta i Schweiz: Snakken om CBDC’s (Central Banks Digital Currencies) er taget til over det seneste år, og for nyligt har Avenir Suisse, som er en af de mest indflydelsesrige tænketanke i Schweiz udstedt en rapport der opfordrer den Schweiziske Nationalbank (SNB) til at arbejde på en national kryptovaluta. De mener, at det næste skridt fremad er at lave en “franc token”, som vil være kontrolleret af SNB.
  • Over 100 ansatte arbejder nu efter sigende på Facebook’s krypto projekt: Over det seneste år har Facebook, som vi også har berettet om flere gange, arbejdet på en virtuel valuta baseret på blockchain teknologi. Ifølge information fra LinkedIn arbejder mere end 100 ansatte på projektet og selvom Facebook stadig intet officielt har meldt ud, kan man på deres career website se, at de har mere end 40 åbne jobopslag indenfor denne afdeling.