• Twitter og Square’s CEO vil have Bitcoin betalinger til Square Cash: Som vi rapporterede i sidste uge var Jack Dorsey, stifter af Twitter og mobilbetalingstjenesten Square, ude at tale positivt om Bitcoin. Som følge af disse pro-bitcoin udtalelser er han blevet interviewet, hvor han har udtalt at hvorvidt Square Cash kommer til at bruge Lightning Network (der er næste lag af Bitcoin protokollens betalingslag, som vil medføre mange flere transaktioner i sekundet mv.), et spørgsmål om “when and not if”. Han udtaler dermed, at Square 100% kommer til at bruge Bitcoin i fremtiden, hvilket er en stor anerkendelse af krypto – og en vigtig spiller at have med i forhold til at gøre det mainstream.
  • Dansk kryptoselskab hiver 200 millioner hjem i investeringsrunde: Den danske krypto virksomhed, Chainalysis, har hevet 200 mio. hjem i sin anden investeringsrunde, efter de havde den første i april 2018. Chainalysis arbejder med at identificere betalinger på blockchains og dermed at gøre det mere sikkert og at skabe mere tillid til blockchainteknologien. Deres kunder er bl.a. finansielle institutioner, kryptohandelsbørser og regeringer. 
  • JP Morgan lancerer kryptovaluta: JP Morgan har lanceret en JPM Coin, som vil være på en privat blockchain og som kun tilbydes deres kunder eller samarbejdspartnere. Dette kommer efter, at deres CEO Jamie Dimon i September 2017 kaldte Bitcoin for bedrageri (og han samtidig efter disse udtalelser selv lå og købte Bitcoin op) – og nu har JP Morgan som den første bank i verden lanceret deres egen kryptovaluta, hvis mission er at benytte den til billigere betalinger over landegrænser. JPM Coin er for os et ligegyldigt aktiv – den er privat, så vi kan ikke investere i den, og det ville vi heller ikke under nogle omstændigheder, da en lukket blockchain ikke har de samme fordele som de åbne blockchains ift. sikkerhed. Men det er uanset hvad en stor anerkendelse af industrien, at JP Morgan selv laver en coin.
  • Bakkt vil lanceres senere i år: Jeff Sprecher, der er CEO af Intercontinental Exchange (ICE), har udtalt at Bakkt udskydes og lanceres senere i 2019. Han udtalte, at virksomheden bar brugt over $1 mia. på strategiske initiativer, inkluderende lanceringen af deres digitale aktivers platform (Bakkt). En teori kunne være, at de vil vente med at lancere til markedet for alvor er vendt, og dermed får mest muligt positiv hype ud af lanceringen.
  • Nasdaq tilføjer Bitcoin og Ethereum prisindekser til deres platform: Nasdaq tilføjer indekser for Bitcoin og Ethereum til deres ”global data service” senere denne måned. Dette betyder, at man kan følge Bitcoin og Ethereum prisen i real-tid på Nasdaq’s data feed.
  • FDA kommisionær foreslår at bruge Blockchain til nyt Supply Chain pilot projekt: Kommisionæren af USA Food and Drug Administration (FDA) har foreslået brugen af blockchain teknologi for et åbent pilot projekt for medicinal industrien. Piloten fokuserer på at forbedre supply chains, og kaldes for “The Pilot Project Program” under “The Drug Supply Chain Security Act”, og ønsker at inkludere de store spillere i industrien til at benytte sig af voksende, innovative, nye teknologier.